Phillips call centre layout optimisation and refurbishment in Moscow

Phillips call centre design

Client: Phillips | Sector: Call Centre | Location: Moscow, Russia
Size: 150 SQM

Client brief

The challenging brief from Phillips required layout optimisation and space planning for their combined workspace for 50 workstations whilst re-using existing furniture and within a tight budget.

Outcome

We carried out a full decoration refresh as well as introducing graphical elements which reflected the company’s branding. The space also incorporates product wall displays which all the call centre staff to have direct access to product samples.

Project scope

  • Layout planning
  • Space optimisation
  • Main workspace
  • Staff rest room & toilets
  • Interior décor refresh
  • Graphic design
  • Re-use existing furniture & flooring
  • Wall unit merchandising displays
Phillips call centre design